China Professional Waterproof Gear Box with Handwheel Indicator Available for Butterfly Valve supplier

Product Description

Description

This is a right-angle rotating gear driver, using aluminum alloy precision die-casting shell, suitable for the cock of ball valve and butterfly valve, it is driven by worm gear and has self-locking function, and adopts tapered roller bearing to make The operation of the gearbox is more convenient and efficient. The stem nut can be made into a CHINAMFG or separate structure according to customer requirements, and the mounting flange adopts the ISO5211 international standard, so it can be more easily installed with the valve. The overall protection level can reach IP67, and for some special environments, it canalso be made into IP68 level.
 

 

NO. Item Material
1 Bolt SS304
2 Pointer ABS resin
3 Cover Aluminium
4 O-Ring NBR70
5 Pin Steel black
6 Wom gear Ductile iron
7 Rear seal NBR 70
8 Body Aluminium
9 Adjusting bolt Steel black
10 Adjusting bolt gasket SS304
11 Adjusting nut SS304
12 Adjusting nut sheath NBR 70
13 Bearing Powder metallurgy
14 Worm Carbon steel 45#
15 Front seal NBR70
16 Rotating shaft SS304
17 Hand wheel Carbon steel polyster coating
18 Pin Steel black

 

Model HAM1(19070) HAM2(19092) HAM3(19102) HAM4(19125) HAM5(19140)
Technical-parameters
Ratio 40:01:00 37:01:00 36:01:00 36:01:00 50:01:00
Oitput torque(N.m)   180 300 540 675 1500
Stemdia,d(mm) 30 32 43 43 54
Mid-B-vaive(EPDM)DN DN32-100 DN100-200 DN200-250 DN250-350 DN350-400
D-eccentric-B-valve(EPDM)DN          
Weight(Kg) 1.2 2 2.8 4.8 11
Connection-size
Flange dia-D(mm) 80 100 120 142 175
PCD D1(ISO5211) 50/70 70/90 70/102 102/125 102/125/140
4-M6X10/4-M8X12 4-M8X12/4-M10X12 4-M8X10/4-M10X15 4-M8X10/4-M12X18 4-M8X10/4-M16X24
S 8/9/11/14/17 9/1l/14/17 17/19/22 19/22/24 22/24/27
2-b
R(deep)
Appearance-size
L 115 130 150 180 220
L1 50 58 65 80 95
L2 42 50 60 60 78
H 48 58 58 74 84
H1 19 18 18 21 51
Handwheel d1 20 20 20 20 25
L3 160 160 215 225 325
W 140 200 250 300 400

1. Question:What is your main products?

   Answer:Our main products are Pneumatic Actuators, Electric Actuators, Actuated Valves And Valve actuators Accessories..
 

2. Question:Are you a trader or manufacturer ?

   Answer: We are the pneumatic actuators and electric actuators manufacturer , we have ability to do the customization products with experienced team, And we have own factory and production line.
 

3. Question:How do your make the quality guarantee for actuators?

   Answer:We have our own quality control system for incoming and outgoing of the materials, every product will be under controlled and tested before delivery to our customer , and we also provide 18 months guarantee ,beside we provide technical supporting .

4.  Question:When can I receive the Price of valve actuators ?

   Answer:We will give the Quotation Within 24 hours after we get your inquiry .Or Your can call or message us if it’s quite urgently.
 

5. Question:How to order our pneumatic actuators and electric actuators ?

   Answer:Please send us your inquiry by Email, , etc. we need to know the following informations before giving the formal Quotation.
1) Product information in details, Quantity, Other requirements
2) Delivery time required
 

6. Question:How can I get a sample to check your quality?

   Answer:Contact with our sales expert to arrange the sample delivery. Please send us the details of the sample before placing the order.
 

7. Question:Shall we pay the sample cost and transportation cost ?

   Answer:We will provide the sample by free of charge. Your will bear the freight cost.
 

8. Question:How long to prepare the sample ?

   Answer:Most of our products are under regular production and some of them we keep in stocks.
 

9. Question:How to delivery the sample to our place?

   Answer:Your can provide your forwarders contacts if any, or we will arrange it for you.
 

10. Question:What about the delivery date if we place the formal order ?

   Answer:Usually it takes 15~20days on the production .We know that on-time delivery is very crucial to our customers to meet dead-lines.
We monitor and expedite our supply chain to ensure that we delivery our products to our customers on-time all the time.

Application: Motor
Function: Change Drive Direction, Speed Changing
Layout: Coaxial
Hardness: Soft Tooth Surface
Installation: Torque Arm Type
Step: Double-Step
Samples:
US$ 50/Piece
1 Piece(Min.Order)

|
Request Sample

Customization:
Available

|

Customized Request

China Professional Waterproof Gear Box with Handwheel Indicator Available for Butterfly Valve   supplier China Professional Waterproof Gear Box with Handwheel Indicator Available for Butterfly Valve   supplier
editor by CX 2023-09-26